Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi

Telefon : 0 224 413 23 95
Belgegeçer : 0 224 413 23 95
WEB https://zekimurengssl.meb.k12.tr
Adres : Ertuğrul Mahallesi Emek Sokak No 18 16120 Nilüfer/BURSA Okulumuz İzmir yolu üzerindedir, Uludağ Üniversitesine giden tüm toplu taşıma araçları okulumuzun önünden geçer.
VİZYON : Ait olduğu toplumun kültür yaşamına duyarlı olabilecek, Evrensel sanatı yorumlayabilecek, Geleneksel sanatı, evrensel sanata taşıyabilecek, Uygar, özgüvenli, özgür düşünen gençler yetiştirmek.
MİSYON : Okulumuzun Bursa’da bir sanat, kültür eğitim merkezi durumuna gelmesini ve bu alanda evrensel sanatın gelişimine katkıda bulunmasını sağlamak için kararlıyız.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :20
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : (Okulumuz İzmir yolu üzerindedir, Uludağ Üniversitesine giden tüm toplu taşım araçları Okulumuzun önünden geçer. Üniversiteye giden metro ile gelmek isteyenler Dörtçelik Çocuk Hastanesinde inmelidir. Özlüce kavşağı, İpek Mobilya ve Neskar Opel Bayii arkası, Koç İlköğretim Okulu yanı, Bursaspor Özlüce tesisleri karşısı.)
Yerleşim Yeri : Ertuğrul Mahallesi Emek Sokak No: 18 16120 NİLÜFER / BURSA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık:15.1 km. İlçe merkezine uzaklık:8 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :